Werkwijze

Bij de aanleg van een tuin komt heel wat kijken. Voor elk project hanteren wij daarom een duidelijke en transparante werkwijze, die zijn vruchten elke keer opnieuw afwerpt en garantie geeft op een fijne samenwerking en een vlotte uitvoering:

Bezichtiging en bespreking tuinen dieter castelein

Bezichtiging en kennismaking

Na een eerste contact komen we bij u langs om het terrein te bezichtigen en op te meten, en uw wensen te noteren. Hierbij kan u zelf een tuinplan of schets voorleggen, of kan u beroep doen op één van onze tuinarchitecten die uw tuindroom omzet in een tekening. Samen geven we stap voor stap vorm aan uw verhaal en toekomstige tuinbeleving.

Bezichtiging en bespreking tuinen dieter castelein

Planning van de uitvoeringswerken

Na eventuele wijziging van en goedkeuring op het tuinontwerp en de offerte, spreken we een datum af om de werken aan te vangen. Hierbij staan een duidelijke planning en transparante communicatie centraal. Zo kunt u alvast beginnen aftellen naar uw groene paradijs op aarde.

voorbereiding van de werken tuinen dieter castelein

Voorbereiding van de werken

Aan een vlotte uitvoering en zorgeloze oplevering gaat steeds een zorgvuldige voorbereiding vooraf. In deze fase worden alle nodige materialen ingepland, besteld en geleverd, zodat uw project in één beweging uitgevoerd kan worden.

start van de werken tuinen dieter castelein

Start van de werken

Bij de opstart van de werken plannen we een overleg ter plaatse met alle betrokkenen zodat iedereen goed op de hoogte is van het plan van aanpak en eventuele onduidelijkheden besproken kunnen worden. Eens de werken gestart zijn, dan streven we ernaar het project – indien mogelijk – in ene keer af te werken. Dit betekent dat u dag na dag – van grondwerken tot aanplantingen – de vorderingen kunt opvolgen en een duidelijke idee hebt van de datum van oplevering.

opvolging van de werken tuinen dieter castelein

Opvolging van de werken

Tijdens de uitvoering van uw project is er dagelijks overleg tussen de uitvoerende ploeg en onze project manager. Deze laatste brengt op regelmatige basis verslag aan u uit over de loop van de werken en is steeds voor u bereikbaar in geval van vragen of bezorgdheden. We voorzien in deze fase ook minimum 2x per week een werfbezoek ter plaatse.

persoonlijk tuinadvies en tuinonderhoud tuinen dieter castelein

Persoonlijk tuinadvies voor onderhoud

Zowel tijdens het voorontwerp, de realisatie alsook het verdere onderhoud van uw tuin staan we u bij. Onderhoudt u het liefst van al zelf uw stukje paradijs? Dan voorzien wij deskundig en seizoensgebonden tuinadvies en tips via een eigen klantenportaal. Besteedt u het onderhoud liever uit? Dan bieden wij na oplevering eveneens aanvullende diensten op vlak van tuinonderhoud.

Op deze manier kan u jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe pareltje!

Top