Werkwijze

Voor aanleg van uw tuin is het belangrijk geen enkel aspect uit het oog te verliezen, wij helpen u daarbij. Voor elk project hanteren wij daarom volgende werkwijze, die zich al meermaals bewezen heeft te leiden tot een tevreden samenwerking en een vlotte uitvoering:

Bezichtiging en bespreking tuinen dieter castelein

Bezichtiging en bespreking

Na een eerste contact komen wij altijd bij u langs om het terrein te bezichtigen en uw wensen te noteren. Hierbij kan u zelf een tuinplan of schets voorleggen, maar u kan ook op onszelf beroep doen om een tuinplan te maken, gebruik makende van één van onze tuinarchitecten. We creëren samen uw verhaal en toekomstige tuinbeleving.

Bezichtiging en bespreking tuinen dieter castelein

Planning van de uitvoeringswerken

Indien u kiest voor een samenwerking met Tuinen Dieter Castelein, spreken we een datum af om de werken voor de aanleg van uw droomtuin te starten. Wij houden van transparantie, en vinden communicatie belangrijk.
Dromen zijn bedrog?
Neen, realiteit: uw droomtuin is op komst.

voorbereiding van de werken tuinen dieter castelein

Voorbereiding van de werken

In deze fase van uw project hoort
een zorgvuldige voorbereiding.
In deze fase worden alle nodige materialen besteld en geleverd, en wordt alle nodige materieel gepland en vastgelegd, zodat uw project in één beweging uitgevoerd kan worden.

start van de werken tuinen dieter castelein

Start van de werken

Bij de opstart van de werken plannen we een overleg ter plaatse met alle betrokken personen, zodat iedereen goed op de hoogte is van het plan van aanpak en waar eventuele onduidelijkheden besproken kunnen worden. Dit staat garant voor een vlotte uitvoering. Eens de werken gestart zijn, dan wordt de volledige aanleg – indien mogelijk – in één keer afgewerkt. Dit betekent dat u dag na dag de vorderingen kunt opvolgen en een duidelijke timing hebt wanneer het genieten van uw perfecte tuin kan starten.

opvolging van de werken tuinen dieter castelein

Opvolging vd werken

Tijdens de uitvoering van uw project is er dagelijks overleg tussen de uitvoerende ploeg en onze Operations Manager. Deze laatste zorgt ook voor regelmatig contact en overleg met uzelf, en is daarbij ook altijd bereikbaar voor u.

We plannen in deze fase ook minimum 2 x per week een werfbezoek ter plaatse,
ter opvolging van de werken.

persoonlijk tuinadvies en tuinonderhoud tuinen dieter castelein

Persoonlijk tuinadvies

Zowel bij het voorontwerp, de realisatie en het verdere onderhoud van uw tuin staan wij u bij met deskundig tuinadvies en tips.
Na oplevering bieden wij aanvullende diensten op vlak van tuinonderhoud.

Op deze manier heb je blijvend genot van je nieuwe pareltje, geniet!

Top