Werkwijze

Bij de aanleg van een tuin komt heel wat kijken. Daarom volgt het team van Tuinen Dieter voor elk project een duidelijk en transparant stappenplan dat zijn vruchten reeds talrijke keren heeft afgeworpen en dat garantie biedt op een fijne samenwerking en een vlotte uitvoering:

Bezichtiging en bespreking tuinen dieter castelein

Kennismaking en bezichtiging

Na een eerste contact komen we bij u langs om het domein te bezichtigen, op te meten en uw wensen te noteren. Hierbij kan u zelf een tuinplan of schets voorleggen, of kan u beroep doen op één van onze tuinarchitecten die vorm geeft aan uw tuindroom. Zo bouwen we stap voor stap samen aan uw toekomstige tuinbeleving.

Bezichtiging en bespreking tuinen dieter castelein

Planning van de uitvoeringswerken

Na eventuele wijziging van en goedkeuring op het tuinontwerp en de offerte, spreken we een datum af om de werken op te starten. Hierbij staan een duidelijke planning en transparante communicatie centraal. Zo kan u met een gerust hart beginnen aftellen naar uw stukje groenparadijs.

voorbereiding van de werken tuinen dieter castelein

Voorbereiding van de werken

Aan een vlotte uitvoering en zorgeloze oplevering gaat steeds een zorgvuldige voorbereiding vooraf. In deze fase worden alle nodige materialen ingepland, besteld en geleverd zodat uw project in één beweging kan uitgevoerd worden.

start van de werken tuinen dieter castelein

Start van de werken

Bij de opstart van de werken plannen we een overleg ter plaatse met alle betrokkenen zodat iedereen goed op de hoogte is van het plan van aanpak en eventuele onduidelijkheden besproken kunnen worden. Eens de werken gestart zijn, streven we ernaar het project indien mogelijk in ene keer af te werken. Dit betekent dat u dag na dag – van grondwerken tot aanplantingen – de vorderingen kunt opvolgen en een duidelijke idee hebt van de datum van oplevering.

opvolging van de werken tuinen dieter castelein

Opvolging van de werken

Tijdens de uitvoering van uw project is er dagelijks overleg tussen de uitvoerende ploeg en onze project manager. Deze laatste brengt op regelmatige basis verslag aan u uit over de loop van de werken en is steeds bereikbaar voor vragen. We voorzien in deze fase ook minimum 2x per week een werfbezoek ter plaatse.

persoonlijk tuinadvies en tuinonderhoud tuinen dieter castelein

Persoonlijk tuinadvies voor onderhoud

Ook na de oplevering van uw tuin blijven we u servicen. Onderhoudt u het liefst van al zelf uw stukje paradijs? Dan voorzien wij deskundig en seizoensgebonden tuinadvies en tips via een eigen klantenportaal. Besteedt u het onderhoud liever uit? Dan bieden wij eveneens aanvullende diensten op vlak van tuinonderhoud.

Op deze manier kan u jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe pareltje!

Top