Hoe is het om te werken bij Tuinen Dieter?

Hoe is het om te werken bij Tuinen Dieter?

Hoe is het om te werken bij Tuinen Dieter Castelein? We stelden deze vraag aan onze collega Gunther. Gunther werkt ondertussen al een heel aantal jaren bij ons en kent als geen ander het reilen en zeilen op de verschillende projecten. We lieten hem aan het woord.

Sfeer en collegialiteit staan voorop

“Tijdens het jaar krijgen we te maken met een heel aantal soorten projecten. Deze zijn vaak zeer divers wat ervoor zorgt dat er veel afwisseling is in de taken die moeten uitgevoerd worden. Daarnaast is het zeer fijn om iedere dag nieuwe dingen te maken wat voor de klant fijn is als ze het resultaat zien. Onze inzet wordt ook geapprecieerd door Dieter.”

Een ruim assortiment aan materiaal

“Er is een ruime keuze aan materiaal die we kunnen inzetten tijdens de verschillende projecten. Daarnaast ziet Dieter erop toe dat alles modern is en up-to-date blijft. Van zodra we merken dat een machine aan herstel of vervanging toe is kunnen we dit altijd melden.”

Bedrijfswagen is mogelijk

“Voor de huidige en nieuwe collega’s is er de mogelijkheid om een bedrijfswagen te bekomen. Dit is een onderwerp dat zeker kan besproken worden met Dieter.”

Benieuwd naar het volledige gesprek met Gunther? Bekijk dan zeker onderstaande video.

Heb je interesse om ons team te vervoegen? Dan kan je altijd jouw cv doorsturen naar info@tuinendieter.be. Wij contacteren jou zo spoedig mogelijk voor een gesprek.

Top