Tuinonderneming Dieter Castelein

Tuinadvies en werkwijze

Tuinonderneming Dieter Castelein is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en zwemvijvers. Het professioneel tuinadvies van tuinonderneming Dieter Castelein vertrekt van uw wensen en voorkeuren. Die combineren wij zo perfect mogelijk met facetten als bodemtypes, zon- en schaduwinval, onderhoudsniveaus en soorten beplanting.

Van tuinadvies tot tuinonderhoud

1. Bezichtiging en bespreking

Na een eerste contact komen wij altijd bij u langs om het terrein te bezichtigen en de wensen door te spreken. In dit gesprek kunt u een tuinplan of een schets voorleggen maar Dieter Castelein kan u ook in contact brengen met een tuinarchitect. Na dit contact wordt een gedetailleerde offerte opgesteld.

2. Planning van de tuinaanleg

Indien u kiest voor een samenwerking met tuinonderneming Dieter Castelein, spreken we een datum af om de werken voor de tuinaanleg te starten.

3. Start van de werken

Eens gestart, wordt er in één keer afgewerkt. Dat kan omdat alles in eigen beheer wordt uitgevoerd. Wij werken met eigen metsers, vloerders, installateurs en tuiniers. Wij realiseren uw tuin van installatie tot aanleg en onderhoud. Van grondwerken, metselen van muurtjes, aanleg van bestrating en terrassen tot beplanting en installatie van uw vis- of zwemvijver. Wie kiest voor een totaalproject van Dieter Castelein, kiest voor één aanspreekpunt! En dat bespaart tijd en geld.

4. Persoonlijk tuinadvies en tuinonderhoud

Zowel bij het voorontwerp door de tuinarchitect, de realisatie en het verdere onderhoud van uw tuin staan wij u bij met deskundig tuinadvies en tips. Na oplevering bieden wij aanvullende services op vlak van tuinonderhoud.

Wil je weten wat tuinonderneming Dieter Castelein voor uw tuin kan betekenen?

Contacteer ons vrijblijvend voor tuinadvies op maat!