Tuinonderneming Dieter Castelein

Wie is Tuinonderneming Dieter Castelein

In 2004 studeerde ik af aan de tuinbouwschool VLTI Torhout. Onmiddellijk erna ben ik van start gegaan als zelfstandige tuinaannemer.  De eerste jaren voerde ik uitsluitend tuinonderhoud uit in combinatie met de aanleg van grasmatten, het plaatsen van borduren, etc.

Mijn allereerste vestigingsplaats was in het tuinhuisje van mijn ouderlijk huis. Na een zestal maanden ben ik verhuisd naar een oude hoeve in Koekelare.

In mijn tweede jaar nam ik een eerste medewerker aan namelijk een vloerder. Zo had ik al enige kennis binnen mijn bedrijf om voorzichtig aan de totaalprojecten te beginnen.

Mijn vestigingsplaats werd al gauw te klein, daarom kocht ik een stuk ambachtszone te Koekelare met loods en woning en zo kon ik mijn machinepark verder uitbreiden.

In de loop der jaren nam ik enkele werknemers aan, onder ander een specialist in het plaatsen van tuinafsluitingen, iemand met veel ervaring omtrent bio-zwembaden en zwemvijvers, een metser en een volwaardig team voor het tuinonderhoud.

Omdat ik mijn bedrijf wilde structureren om zo efficiënt mogelijk te werken, kocht ik een loods langs de Oostendesteenweg te Eernegem. Dit is een bedrijfsterrein waar al onze voertuigen en voorraden perfect gestructureerd geplaatst worden.

Na 10 jaar hebben we al het benodigde materieel om vlot een tuin te kunnen aanleggen en met een team van 7 mensen onze totaalprojecten perfect af te werken.

Nu ben ik zeer trots dat ik mijn droom heb kunnen realiseren en blijf ik steeds op zoek naar nieuwe werknemers en nieuwe uitdagingen.

Mijn volgende uitdaging is om voor mijn bedrijfsterrein langs de Oostendesteenweg een volledige showtuin aan te leggen. Zowel met vijvers als terrassen, tuinberegening , etc. Ik hoop dit te kunnen realiseren tegen halfweg 2015.

Samen met u ga ik graag op zoek naar de beste invulling en functionaliteiten van uw tuin. Contacteer mij daarom gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Dieter Castelein
Zaakvoerder Tuinen Dieter Castelein

Al meer dan 10 jaar is tuinaannemer Dieter Castelein actief in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en zwemvijvers. Totaalprojecten zijn onze specialisatie, door een centraal aanspreekpunt en een brede waaier aan diensten, realiseren wij uw droomtuin van A tot Z!

Tuinaannemer West-Vlaanderen

Op basis van de gewenste stijl, stellen wij een tuinarchitect voor die voor u een tuinontwerp op maat uitwerkt. Zowel Dieter Castelein als de tuinarchitect komen vrijblijvend langs om u de nodige uitleg en werkwijze voor te stellen. De architect maakt een offerte op maat voor uw tuinplan. Na dit voorstel, of wanneer u al over een compleet tuinplan beschikt, ontvangt u van Dieter Castelein een gedetailleerde offerte waarin alle posten van de tuinaanleg gespecifieerd worden.

Eens de werken van start gaan, wordt alles in eigen beheer uitgevoerd. Dieter Castelein werkt met eigen metsers, vloerders, installateurs en tuiniers. Wij realiseren uw tuin van installatie tot aanleg en onderhoud. Grondwerken, metselen van muurtjes, aanleg van bestrating en terrassen tot beplanting en installatie van uw vis- of zwemvijver, Dieter Castelein is uw partner!

Het voordeel om te kiezen voor een totaalproject is dat u slechts één aanspreekpunt hebt, namelijk Dieter Castelein zelf. Bovendien worden alle werken in één keer afgewerkt, zodat u nooit hoeft te wachten op onderaannemers of materialen die via derden moeten worden geleverd.

Geïnteresseerd in een totaalproject door een gerenommeerde tuinaannemer in West-Vlaanderen? Contacteer ons dan vrijblijvend, Dieter Castelein komt graag bij u langs om het terrein en de mogelijkheden te bekijken. Samen met u zoeken wij naar een tuinontwerp, budget en realisatieplan dat u het liefst ziet.