Tuinonderneming Dieter Castelein

Tuinonderneming-Tuinaannemer

Al ruim 10 jaar is tuinonderneming, tuinaannemer Dieter Castelein actief in totaalprojecten voor tuinaanleg in de regio West-Vlaanderen. Door kwalitatief werk, professioneel tuinadvies en goede begeleiding in tuinonderhoud, zijn wij uitgegroeid tot een tuinondernemingsbedrijf met een perfecte reputatie!

Tuinaanleg

Tuinonderneming, tuinaannemer Dieter Castelein beschikt over eigen materieel zoals kranen, rupsdumpers en een containervrachtwagen. Hiermee realiseren wij een zeer breed scala aan tuinwerken. Van totaalprojecten en tuinrenovatie tot het aanleggen van opritten, terrassen of vis- en zwemvijvers.

Alle werken worden uitgevoerd met eigen personeel en eigen materieel. Hierdoor bent u gegarandeerd van een vlot verloop van de werken en een perfect afgewerkte tuin, volledig naar uw wensen.

Tuinaannemer Dieter Castelein biedt zowel landelijke tuinen als strakke tuinen.

Professionele tuinaanleg omvat veel meer dan enkel het kiezen en aanplanten van mooie bomen en planten. Op basis van expertise en ervaring bekijkt tuinonderneming Dieter Castelein de verhouding schaduw/zon, bodemtypes, grootte van de tuin, grootte van het terras en alles dat van belang is bij het kiezen van de geschikte beplanting en tuinindeling.

Plannen voor tuinrenovatie of aanleg van een nieuwe tuin? Tuinonderneming, tuinaannemer Dieter Castelein adviseert en begeleidt u, van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud. Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden voor uw tuin!

Tuininrichting op maat

Tuinonderneming, tuinaannemer Dieter Castelein hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding en advies. Samenspraak tussen klant en leverancier is voor ons van groot belang, we werken aan een tuininrichting die perfect voldoet aan uw wensen én budget.

Het team van Dieter Castelein biedt totaalprojecten, van ontwerp door een tuinarchitect tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Ook kunnen wij de werken uitvoeren op basis van een tuinplan dat u reeds met uw architect of naar eigen idee hebt uitgewerkt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw tuin? Contacteer ons dan vrijblijvend! Als specialist tuinaannemer in tuinaanleg in West-Vlaanderen adviseren wij u graag bij uw keuzes.